Psychon@ut Administrator
Broj poruka : 469 Starost : 35 Lokacija : Chinatown Zanimanje : student biologije Član od : 07.06.2007
| Naslov: Omiljeni žanr? Sub Jun 09, 2007 2:24 pm | |
| Što se mene tiče najviše poštujem tvorce igara koje zahtjevaju malo kreativnosti i mašte - Avanture(Syberia serijal,Post Mortem,Uru serijal,Nibiru,The Moment of Silence,Largo winch,Psychonauts ...). I uglavnom igram klasične point and click avanture. A takođe volim i dobar RPG odigrati, nešto tipa Elder Scrolls Morrowind, ... Nisam "zagriženi" fan strategija i na tom polju sam vrlo izbirljiv. Igrao sam Warcraft,Commandos 2 i 3, Age of Mytology, Medieval Total War i jednu super poteznu strategiju : Age of Wonders . To su strategije uz koje sam istinski uživao ... Pucačine - žanr u kojem ima najviše igara koje su smeće pa ga tako i najmanje igram. Half Life 1, Ghost Recon(stari), Far Cry i tako ... Simulacije(letenja i vožnje): Freelancer - ubjedljivo najbolja "space" simulacija koja je napravljena još 2003. godine. Igrao sam F1 davno i nije loša. Need for Speed serijali ... Nedavno sam počeo sam IL - 2 Sturmovik Forgotten Battles realnom simulacijom letenja. Utisci, vrlo teška ali i kvalitetna igra koja se definitivno ne može igrati bez džojstika . A ove igre tipa OGAME i Bajtfajt baš i ne gotivim | |
|
sobot Administrator
Broj poruka : 46 Starost : 34 Lokacija : Paprikovac, BL, RS, EU, . . . Zanimanje : Dr stomatologije :) Interesi - hobi : Sport, muzika, nauka, . . . Član od : 10.06.2007
| Naslov: Re: Omiljeni žanr? Ned Jun 10, 2007 10:26 pm | |
| Ja volim sve tipove igara. Izdvoio bih strategiju Command & Conquer serijal, naravno sve sam igrao i presao po 3x cak i vise , jednostavno sam ocaran, jos otkako je izasla C&C:3 . Volim i RACE poput Need For Speed MW i CARBON, dakle . Takodje volim i simulacije, a jedna od najvoljenijih mi je bila IL2 Sturmovik, sto starija koka to bolja supa . Err, CS, HL 1 i 2, Far Cry, F.E.A.R., jos tisucu njih . U poslednje vrijeme sam nostalgican za igrama koje sam davno igrao, Total Annihilation (jako brza strategija, nemas vremena razmisljati), C&C: Tiberian Dawn, Civilization III (ako ima neko nek me oslobodi agonije), + jos neki komadi . I tako. . . | |
|
hateful Moderator
Broj poruka : 51 Starost : 30 Lokacija : Prijedor, Banja Luka Član od : 03.09.2009
| Naslov: Re: Omiljeni žanr? Čet Sep 03, 2009 12:47 pm | |
| Od Civilization, Preko Football Manager-a, Do Star Wars, sve valja Najdrazi mi je Oblivion | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Omiljeni žanr? | |
| |
|