| Koncert Cece u Banjaluci "težak" 50.000 evra? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
hejj_bl Doživotni Maršal
Broj poruka : 117 Starost : 35 Lokacija : Banja Luka, Republika Srpska, BiH, Evropa Član od : 09.06.2007
| Naslov: Koncert Cece u Banjaluci "težak" 50.000 evra? Uto Sep 18, 2007 8:16 pm | |
| Koncert Cece u Banjaluci "težak" 50.000 evra? Jedna od najpopularnijih folk pjevačica na Balkanu Svetlana Ceca Raznatović ponovo će gostovati u Banjaluci - ovog puta će pjevati u sportskoj dvorani "Borik", saznaje BanjalukaLive portal. U Upravi sportske dvorane "Borik" nam je potvrdjeno da je termin za koncert rezervisan krajem oktobra, i to za čak dva dana! Prema nezvaničnim informacijama cijena karte će iznositi 20 KM, ali još nije poznato ko je organizator koncerta. Ceca je zadnji put održala koncert u Banjaluci 2002. godine na stadionu fudbalskog kluba "Borac" gdje se okupilo više od 20.000 njenih fanova, pa će najnovija informacija o održavanju koncerta srpske folk dive u gradu na Vrbasu sigurno izazvati oduševljenje kod banjalučke publike, gdje je Ceca uvijek rado vidjen gost. Prema izvorima bliskim beogradskoj estradnoj umjetnici, koncert u dvorani "Borik" će se realizovati pod uslovom da se za oba koncerta obezbijedi 50.000 evra. JEDNA JE CECA reposted from www.banjalukalive.comJa idem obavezno.... | |
|
| |
Psychon@ut Administrator
Broj poruka : 469 Starost : 35 Lokacija : Chinatown Zanimanje : student biologije Član od : 07.06.2007
| Naslov: Re: Koncert Cece u Banjaluci "težak" 50.000 evra? Uto Sep 18, 2007 10:10 pm | |
| Haha Coa dobar si . Poštujem ja Cecu ali na koncert neću ići | |
|
| |
Marina Novi član
Broj poruka : 5 Lokacija : Banja Luka Zanimanje : Veterinar Interesi - hobi : Kinologija i kompjuteri Član od : 24.08.2007
| Naslov: Re: Koncert Cece u Banjaluci "težak" 50.000 evra? Čet Sep 20, 2007 9:52 pm | |
| Huh, ja ne volim takvu muziku... Ali poštujem druge koji ju slušaju, jer se o okusima ne raspravlja. Želim ti lijep provod na koncertu! | |
|
| |
Psychon@ut Administrator
Broj poruka : 469 Starost : 35 Lokacija : Chinatown Zanimanje : student biologije Član od : 07.06.2007
| Naslov: Re: Koncert Cece u Banjaluci "težak" 50.000 evra? Čet Sep 20, 2007 10:59 pm | |
| Ma Aco je samo pod malim uticajem TF-a, nakon primljene doze mora se opustiti uz Prljavo Pozorište ovaj Kazalište ili nešto slično ... | |
|
| |
hejj_bl Doživotni Maršal
Broj poruka : 117 Starost : 35 Lokacija : Banja Luka, Republika Srpska, BiH, Evropa Član od : 09.06.2007
| Naslov: Re: Koncert Cece u Banjaluci "težak" 50.000 evra? Pet Sep 21, 2007 2:42 pm | |
| - Psychon@ut ::
- Ma Aco je samo pod malim uticajem TF-a, nakon primljene doze mora se opustiti uz Prljavo Pozorište ovaj Kazalište ili nešto slično ...
Caja, legendo... Da, rock 'n' roll je moja muzika i to je ono sto vecinom slusam, ali alkohol + TF = dobra zabava Ali to nije muzika koja me privlaci i sa kojom se poistovjecujem (nemojte misliti da se sad nekome pravdam). U svakom slucaju podrzavam svaku vrstu muzike... P.S. Caja, jel jos vazi dogovor za Alogiu? | |
|
| |
Psychon@ut Administrator
| Naslov: Re: Koncert Cece u Banjaluci "težak" 50.000 evra? Pet Sep 21, 2007 2:54 pm | |
| A naravno da dogovor važi, samo ne znam kako ćemo se uklopiti sa onim me(n)talcima iz hall-a | |
|
| |
wuajmrt Novi član
Broj poruka : 6 Lokacija : grad prolupa Zanimanje : prolup Član od : 05.12.2008
| Naslov: Re: Koncert Cece u Banjaluci "težak" 50.000 evra? Pet Dec 05, 2008 2:43 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koncert Cece u Banjaluci "težak" 50.000 evra? | |
| |
|
| |
| Koncert Cece u Banjaluci "težak" 50.000 evra? | |
|