edukativno - zabavni forum |
|
| Gitara, klavijatura, pianino, harfa :) , . . . | |
| | Autor | Poruka |
---|
sobot Administrator
Broj poruka : 46 Starost : 34 Lokacija : Paprikovac, BL, RS, EU, . . . Zanimanje : Dr stomatologije :) Interesi - hobi : Sport, muzika, nauka, . . . Član od : 10.06.2007
| Naslov: Gitara, klavijatura, pianino, harfa :) , . . . Uto Jun 12, 2007 11:44 pm | |
| Posto vidim da u ogromnim kolicinama slusate muziku. Pitam se da li neko svira neki instrument od vas. Evo recimo ja sviram klavijaturu. Sviram po sluhu, ne znam note, i eo tako vec nesto vise od godinu dana. Savladao sam osnove a i jos ponesto. | |
| | | hejj_bl Doživotni Maršal
Broj poruka : 117 Starost : 35 Lokacija : Banja Luka, Republika Srpska, BiH, Evropa Član od : 09.06.2007
| Naslov: Re: Gitara, klavijatura, pianino, harfa :) , . . . Uto Jun 12, 2007 11:50 pm | |
| I ja takodje sviram klavijature, isao sam u prvi razred nize muzicke skole i privatno na casove, znam note ali i ja vecinu pjesama skidam po sluhu.
Sviram i gitaru amaterski samo za svoju dusu. | |
| | | Psychon@ut Administrator
Broj poruka : 469 Starost : 35 Lokacija : Chinatown Zanimanje : student biologije Član od : 07.06.2007
| Naslov: Re: Gitara, klavijatura, pianino, harfa :) , . . . Uto Jun 12, 2007 11:51 pm | |
| Hejj_bl ili ti Aco Dragušić ti je najveći umjetnik-muzičar od svih A i ja sam svirao "po sluhu" na synth-u do prije 2-3 godine kada mi se istopio adapter za synth | |
| | | sobot Administrator
Broj poruka : 46 Starost : 34 Lokacija : Paprikovac, BL, RS, EU, . . . Zanimanje : Dr stomatologije :) Interesi - hobi : Sport, muzika, nauka, . . . Član od : 10.06.2007
| Naslov: Re: Gitara, klavijatura, pianino, harfa :) , . . . Uto Jun 12, 2007 11:56 pm | |
| I ja sviram za svoju dusu ali samo ono sto mi se svidi bilo da je klasika, pop, rock, folk , . . . Recimo iz filma Matrix / Clubbed to death.mp3 > skinuo sam po sluhu dio sa klavirom. Jednostavno kad se uvuce u usi ne izlazi . | |
| | | hejj_bl Doživotni Maršal
Broj poruka : 117 Starost : 35 Lokacija : Banja Luka, Republika Srpska, BiH, Evropa Član od : 09.06.2007
| | | | sobot Administrator
| Naslov: Re: Gitara, klavijatura, pianino, harfa :) , . . . Sre Jun 13, 2007 12:08 am | |
| Savjetujem ti da poslusas Clubbed to death, barem taj dio sa klavirom, mene je ocarao . | |
| | | baltazar Novi član
Broj poruka : 33 Starost : 35 Lokacija : Banja Luka Zanimanje : mucenik Medicinske skole Interesi - hobi : kosarka, gitara Član od : 24.12.2007
| Naslov: Re: Gitara, klavijatura, pianino, harfa :) , . . . Uto Dec 25, 2007 1:12 am | |
| Ja sviram gitaru... ulicna skola, neke pesme skidam po sluhu nesto po notama.... Volim gitaru od kada znam za sebe, a sviram je od sedmog osnovne.... | |
| | | zvrc Supermoderator
Broj poruka : 96 Član od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Gitara, klavijatura, pianino, harfa :) , . . . Uto Dec 25, 2007 3:27 am | |
| ja sam kao mala imala gitaru ali nesto mi nije islo a i nisam se bas trudila nije mi bilo dovoljno stalo ne sviram bas nista mozda zato bolje slusam | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Gitara, klavijatura, pianino, harfa :) , . . . | |
| |
| | | | Gitara, klavijatura, pianino, harfa :) , . . . | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|