Kleopatra Moderator
Broj poruka : 104 Član od : 10.09.2009
| Naslov: Gay parada Beograd 2009 Sub Sep 19, 2009 6:56 pm | |
| | |
|
Psychon@ut Administrator
Broj poruka : 469 Starost : 35 Lokacija : Chinatown Zanimanje : student biologije Član od : 07.06.2007
| Naslov: Re: Gay parada Beograd 2009 Sub Sep 26, 2009 12:42 am | |
| Pogrešan način da se skrene pažnja na sebe i na svoje probleme. Izazivaju samo kontraefekat, tuče i nerede ... | |
|
Kleopatra Moderator
| Naslov: Re: Gay parada Beograd 2009 Sub Sep 26, 2009 9:44 pm | |
| slažem se.........a da li podržavate homoseksualnost?da li mislite da su homoseksualne veze normalne i da bi se trebali dozvoliti homoseksualni brakovi i usvajanje djece u tim brakovima?(ne znam što pitanja postavljam u množini,jer jedini aktivan član ovdje je Psychon....... ..........hmmmmmmm........takav je život........ | |
|
Psychon@ut Administrator
Broj poruka : 469 Starost : 35 Lokacija : Chinatown Zanimanje : student biologije Član od : 07.06.2007
| Naslov: Re: Gay parada Beograd 2009 Sub Sep 26, 2009 10:09 pm | |
| Ne treba braniti takve brakove, ali usvajanje djece, tome se protivim. Svako dijete zaslužuje da bude odgojeno u normalnom okruženju (kako priroda nalaže) a to podrazumijeva da ima oca i majku, a ne tatu i tatu ili mamu i mamu haha. Ko može garantovati da roditelji iz homoseksualnog braka neće vršiti uticaj na dijete po pitanju seksualnog opredeljenja? Usvajanje djece "is BIG NO NO" po mojem mišljenju. A šta ti misliš? | |
|
Kleopatra Moderator
| Naslov: Re: Gay parada Beograd 2009 Sre Sep 30, 2009 8:23 pm | |
| Slažem se u potpunosti za usvajanje djece..........što se tiče same homoseksualnosti ne podržavam je,za mene je to bolest ali opet ako već postoje takvi ljudi možda ih treba pustiti da sklapaju brakove i neka žive kako hoće,međutim mislim da ako zakon dozvoli homoseksualne brakove homoseksualci će sigurno lakše doboti i pravo usvajanja djece,a mislim da to nikako ne treba dozvoliti...neki moji prijatelji kažu da je homoseksualnost normalna,da to nije poremećaj ili bolest i ja se ne slažem.....homoseksualnost nije normalna,to je pobuna i protiv prirode(ako je homoseksualnost normalna hajmo svi postat onda pederi tj lezbe i šta bi bilo-ljudska bi vrsta izumrla)..............o religiji da ne pričamo.............. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Gay parada Beograd 2009 | |
| |
|