edukativno - zabavni forum |
|
| Lijepi ili mocni (lol) tekstovi pjesama | |
| | Autor | Poruka |
---|
hateful Moderator
Broj poruka : 51 Starost : 30 Lokacija : Prijedor, Banja Luka Član od : 03.09.2009
| Naslov: Lijepi ili mocni (lol) tekstovi pjesama Pon Sep 14, 2009 10:03 pm | |
| Cisto ako vam se svidja neki tekst, pa ga zelite podijeliti | |
| | | Kleopatra Moderator
Broj poruka : 104 Član od : 10.09.2009
| Naslov: Re: Lijepi ili mocni (lol) tekstovi pjesama Sre Sep 16, 2009 11:39 pm | |
| Ana Nikolic Srecan mi ne dolazi
Suze bistre mi um ko kisa prasnjavi drum pa nocas cini se da cujem kako cutis budis me iz sna
Na teska pitanja su jos tezi odgovori kada se dugo sve zna cujem kako cutis pricam samo ja
Ref. Ako si jos lep, dodji i zavedi me ako si i dalje sam, ti povedi me ako si sa njom svoj zavet pogazi samo srecan mi ti ne dolazi
I da uzmem ti sve od glave pa na dole i onda postanem zla nikom nista ne dam opet nemam te
I da ljubimo se u znoju budimo se i cvrsto drzimo se rukama od lepka opet gubim te
Ref.
Jos te vidim u ogledalu stojis pored mene pa probam da te uhvatim i ruka krene da digne te iz pepela al posece se na kosu andjela | |
| | | hateful Moderator
Broj poruka : 51 Starost : 30 Lokacija : Prijedor, Banja Luka Član od : 03.09.2009
| Naslov: Re: Lijepi ili mocni (lol) tekstovi pjesama Sre Sep 16, 2009 11:43 pm | |
| KUD Idijoti - Za tebe
Kad srce radi bim-bam-bam Sve drugo je manje vazno Ne zelim pjevati, ne zelim plesati Kad srce radi bim-a-bam Sve drugo je manje vazno Svaka fontana srece premala za mene
Samo zelim da si sa mnom ti Svaki dan i svaki tren
Sjedim ispred Kino Zagreba Svjetlo sja iz izloga Trombociti u zilama A tebe jos nema Znoje mi se dlanovi Oko mene hrpa cikova Gledam niz ulicu Jos nema te
Bim-a-bam za tebe je hej, hej | |
| | | Psychon@ut Administrator
Broj poruka : 469 Starost : 35 Lokacija : Chinatown Zanimanje : student biologije Član od : 07.06.2007
| Naslov: Re: Lijepi ili mocni (lol) tekstovi pjesama Sre Sep 16, 2009 11:54 pm | |
| EKV - Ljubav
Ja sam oduvek spavao s tvojim imenom na usnama ti si oduvek spavala s mojim imenom na usnama i kuda krenem, tvoja ruka u mojoj ruci i kada zelim nesto da kazem, ja kazem mi
I svi moji drugovi su odavno i tvoji drugovi dvojinu su stari Sloveni imali u recniku i kada zelim da kazem ja, ja kazem mi i kada mislim o sebi, ustvari ja mislim o nama
Ljubav, ljubav ljubav
Kako vreme nam prolazi, da, vreme nam prolazi brzo i dani i noci su slonovi na indijskom crtezu i boli i boli i boli i boli, boli nas ljubav i boli i boli nas ljubav, boli nas ljubav
Ljubav, ljubav ljubav
Polako dosada mrsi nam kosu i prlja nam ruke polako dosada pravii nam bore od laznoga smeha i nase reci od milja su navika nasa imena od milja su navika boli nas ljubav, ljubav, ljubav
Ljubav, ljubav ljubav
ekv 4 ever | |
| | | hateful Moderator
| Naslov: Re: Lijepi ili mocni (lol) tekstovi pjesama Sre Sep 16, 2009 11:55 pm | |
| - Psychon@ut ::
- EKV - Ljubav
ekv 4 ever Like | |
| Naslov: Re: Lijepi ili mocni (lol) tekstovi pjesama Sre Sep 16, 2009 11:55 pm | |
| Kasnila je na mom satu Nova godina neka bar je minut duze stara trajala onda si me pogledao drugim ocima ja shvatila sam sve je proslo, prosla sam i ja
Desilo se cudo nije da mi sutradan mesto tebe, zima mi je rekla dobar dan od tad duzim putem idem ja do istine i slavim samo one nase stare godine
Minut ljubavi jos sam trazila od tebe sam taj minut dobila minut ljubavi da me prevari da ce svaki san u ponoc da se ostvari
Minut ljubavi jos sam trazila od tebe sam taj minut dobila minut da me tvoj pogled pokosi da mi kazes da se staro vise ne nosi
I dalje je u kaminu vatra gorela da ugreje srce onog kog sam volela jedino se na mom licu suza ledila u dugoj hladnoj beloj noci sto je sledila | |
| | | hateful Moderator
| Naslov: Re: Lijepi ili mocni (lol) tekstovi pjesama Sre Sep 16, 2009 11:57 pm | |
| Legendarna Alkoholicarka (Trula Koalicija, prerada Bajgine "Tisine") Bese lepa kao bog, al je otisla do mog Od pica i od droge Sve je lepo imala, a sad je ruznija I od babaroge Oci su joj upale, usne su joj sprzene Od viskija i sljive Jetra joj je propala, zeludac ne oseca Noge su joj krive Samo dobra casica njena je drugarica Od uvece do jutra Sve sto stavis joj na sto ona spremna je da to Iz cuga proguta Misevi su setali, zidovi su plesali Rusila se soba Svako jutro, svaki dan, to se stalno ponavlja Sve dok ne stize do groba Jednom je progutala cetiri kile konjaka i bilo joj je gore U klozet je otisla, vise nije vadila Glavu iz WC-solje Misevi su nestali, zidovi su prestali Da plesu da se krecu Flasu je ispustila, telo je dopustila Da je strpaju u vrecu | |
| Naslov: Re: Lijepi ili mocni (lol) tekstovi pjesama Sre Sep 16, 2009 11:59 pm | |
| Kad na momka pobeglog od sna sve staviš,ta se priča završi loše kad od nule stotku napraviš,tu stotku tuđe ruke najlakše troše
Kad u momka pobeglog od sna, se kuneš ta se priča zavši loše, kad od nule stotku napraviš, tu stotku tuđe ruke najlakše troše. | |
| Naslov: Re: Lijepi ili mocni (lol) tekstovi pjesama Čet Sep 17, 2009 12:07 am | |
| Indija u zraku, inces mirise u mraku, cujem vjetar kako stize, mazi me po vratu. Milo dok te gledam, vidim ti dva lica, na tren si kao kurva, na tren kao djevica.
Na krevetu je svila, od uzitka sva se topi, kao oblaci pod nama, mi letimo po sobi, pripijen sam uz tebe, od vatre sve me zebe, malo me je strah, jer bojim se sam sebe (moja).
Ref: Bices uvjek moja, kad sjecanja dogore, i godine se zbroje, a kad sklopim oci, k`o andjeo ces doci...
Indija u zraku, inces mirise u mraku, cujem vjetar kako stize, mazi me po vratu, htio bih da znas, da cu tvoje snove hranit, kao vojnik hrabro, vjecno cu te branit.
Sa usana cu tvojih, citat pricu svog zivota, i nece biti boli, lazi ni sramota, budi za me tu, budi za me cista, i kad budes stara, meni bices ista (moja). | |
| Naslov: Re: Lijepi ili mocni (lol) tekstovi pjesama Čet Sep 17, 2009 12:08 am | |
| buraz kako su ovi tvoji tekstovi romantični,evo ja plačem hahahahaha najviše mi se sviđa ovaj zadnji...ne znam što | |
| Naslov: Re: Lijepi ili mocni (lol) tekstovi pjesama Sre Sep 23, 2009 6:53 pm | |
| Vesto skrivam tvoj lik od ljudi pomalo zlih k'o trn u oku sreca je za njih
Nije mi tesko jer znam sa tvog su mi lica dar suze i smeh za dusu su lek, oduvek
Prste sklopim u dlan pred novi dan zeljo jedina dobro znaj dobro znaj da
Ref. Cuvam te, ne dam nikom da te dira na dlanu si moja tajna urezana
Cuvam te, gde god krenem imam te na dlanu si ti moja linija zivota, ljubavi | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Lijepi ili mocni (lol) tekstovi pjesama | |
| |
| | | | Lijepi ili mocni (lol) tekstovi pjesama | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |