Medicinska škola Banja Luka
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

edukativno - zabavni forum

PrijemSajt školeLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

12 beba - da se nikada ne zaboravi !

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
Psychon@ut
Administrator
Psychon@ut

Muški Broj poruka : 469
Starost : 35
Zanimanje : student biologije
Član od : 07.06.2007

12 beba - da se nikada ne zaboravi ! Empty
PočaljiNaslov: 12 beba - da se nikada ne zaboravi !   12 beba - da se nikada ne zaboravi ! Icon_minitimeUto Dec 02, 2008 11:52 pm

Citat :
Tokom maja i juna 1992.godine, u Banjolučkom porodilištu umrlo je 12 djece, zbog nedostatka kiseonika. Bos. Krajina je bila odsječena od svijeta, bez lijekova, a između ostalog i bez kiseonika u bolnicama. U posljednje vrijeme niko se više i ne sjeća ovih mališana, koji su među prvima, ni krivi, ni dužni, izgubili život u onom nesrećnom prošlom ratu...
cp sa Facebook-a

I neka se pamti i ona 13-ta koja je nažalost preminula prije 2 godine.

Nazad na vrh Ići dole
https://medicina.forum.st
heart_in_arrest
Supermoderator

Ženski Broj poruka : 40
Starost : 34
Interesi - hobi : Kosarka...hip-hop...
Član od : 05.09.2008

12 beba - da se nikada ne zaboravi ! Empty
PočaljiNaslov: Re: 12 beba - da se nikada ne zaboravi !   12 beba - da se nikada ne zaboravi ! Icon_minitimeSre Dec 03, 2008 11:28 pm

Ovo je stvarno tragedija...i stvarno je sramota od toliko spomenika koji su podignuti poslednjih godina, ni jedan da stave da se i ovaj dogadjaj ne zaboravi...ako vec trose pare bolje da ga trose na nesto sto ima smisla...
Ne znam sta vise da kazem osim moje iskreno saucesce roditeljima i rodbini preminule djece, a odgovorni da ih imaju na dusi vjecno:(((
Nazad na vrh Ići dole

12 beba - da se nikada ne zaboravi !
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Medicinska škola Banja Luka :: Razno :: Banja Luka-
Skoči na: