edukativno - zabavni forum |
|
| SF Fans | |
| | Autor | Poruka |
---|
sobot Administrator
Broj poruka : 46 Starost : 34 Lokacija : Paprikovac, BL, RS, EU, . . . Zanimanje : Dr stomatologije :) Interesi - hobi : Sport, muzika, nauka, . . . Član od : 10.06.2007
| Naslov: SF Fans Ned Jun 10, 2007 10:44 pm | |
| Jedan sam od mnogih. Dakle, I was looking at the stars, . . . Star Trek, kao i mnoge slicne serije, bude u menu radoznalost za astronomijom (luudo, ali mislim da i svakom ko ih prati ). Navedite neke naslove da mozemo polemisati. | |
| | | Psychon@ut Administrator
Broj poruka : 469 Starost : 35 Lokacija : Chinatown Zanimanje : student biologije Član od : 07.06.2007
| Naslov: Re: SF Fans Ned Jun 10, 2007 11:26 pm | |
| Naravno, i ja sam SF fan ... pratio sam Star Trek Enterprise serijale ... gledao seriju Farscape ... a trenutno se "doziram" uz Battle Star Galacticu. Prikazuje se na HRT-u srijedom nakon 23 časa ... A da ne govorim da sam gledao Lucas Art-ove filmove Star Wars i čuvene džedaje | |
| | | sobot Administrator
Broj poruka : 46 Starost : 34 Lokacija : Paprikovac, BL, RS, EU, . . . Zanimanje : Dr stomatologije :) Interesi - hobi : Sport, muzika, nauka, . . . Član od : 10.06.2007
| Naslov: Re: SF Fans Pon Jun 11, 2007 12:21 am | |
| Samo da te uvalim na BLW, pa ces biti u koraku sa snimljenom sezonom BSG-a. | |
| | | Psychon@ut Administrator
Broj poruka : 469 Starost : 35 Lokacija : Chinatown Zanimanje : student biologije Član od : 07.06.2007
| Naslov: Re: SF Fans Uto Jun 12, 2007 5:42 pm | |
| Već se zamišljam kako provodim raspust skidajući Star Trek, I BSG serijale sa BLW ... | |
| | | MC Miki Član
Broj poruka : 55 Starost : 36 Lokacija : Banja Luka Zanimanje : Jos malo pa student :) Interesi - hobi : Borilacke vjestine, 3d, voznja, izlasci, ples sa curama:), vicevi, bordanje, klizanje,.... Član od : 04.07.2007
| Naslov: Re: SF Fans Sre Jul 04, 2007 2:54 pm | |
| Hmm, volim da pogledam poneki Sci-fi film ili da procitam knjigu, uvijek mi je uzitak da se oslobodim ovozemaljskih tereta Sada ima serijal ovih Star Trekova na Novoj pa cu vjerovatno da ih lagano gleduckam, sto bi trebalo da udovolji mojoj zelji za Sci-fi | |
| | | sobot Administrator
| Naslov: Re: SF Fans Ned Jul 08, 2007 10:23 pm | |
| - MC Miki ::
- Hmm, volim da pogledam poneki Sci-fi film ili da procitam knjigu, uvijek mi je uzitak da se oslobodim ovozemaljskih tereta Sada ima serijal ovih Star Trekova na Novoj pa cu vjerovatno da ih lagano gleduckam, sto bi trebalo da udovolji mojoj zelji za Sci-fi
Da te isprevim. Star Trek: Generations , First Contact , Insurrection i Nemesis. Svake nedjelje u 00:00h (dakle samo 4 nedjelje ) pocev od danas . | |
| | | MC Miki Član
Broj poruka : 55 Starost : 36 Lokacija : Banja Luka Zanimanje : Jos malo pa student :) Interesi - hobi : Borilacke vjestine, 3d, voznja, izlasci, ples sa curama:), vicevi, bordanje, klizanje,.... Član od : 04.07.2007
| Naslov: Re: SF Fans Ned Sep 09, 2007 1:48 pm | |
| A to nije serijal filmova? :S | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: SF Fans | |
| |
| | | | SF Fans | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|