Psychon@ut Administrator
Broj poruka : 469 Starost : 35 Lokacija : Chinatown Zanimanje : student biologije Član od : 07.06.2007
| Naslov: Gdje slavite Novu godinu ? Ned Dec 16, 2007 1:35 am | |
| Sa razredom, na trgu, u nekom od klubova, ili možda u nekom drugom gradu ?-Ja sam konačno odlučio, biće to house party sa drugovima iz razreda . Odlučio sam tako pošto znam da nam je ovo zadnja proslava koju ćemo dočekati u srednjoj školi i kao takva treba da se pamti | |
|
zvrc Supermoderator
Broj poruka : 96 Član od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Gdje slavite Novu godinu ? Ned Dec 16, 2007 1:43 am | |
| a matursko vece ne racunas? da, jasno ng? ja bas ne volim masovna a zatvorena okupljanja, prosle godine nas je bilo mnogo i bilo je uzasno, stvari su se izmakle kontroli u groznom smjeru ove godine ce se okupiti nas nekoliko koji se druzimo inace, ne iz razreda | |
|
Mihajlo Novi član
Broj poruka : 45 Starost : 34 Lokacija : Banja Luka Zanimanje : medicinski tehnicar Interesi - hobi : MGP Član od : 11.06.2007
| Naslov: Re: Gdje slavite Novu godinu ? Sre Dec 19, 2007 7:16 pm | |
| A Psychon@ute, sta je ja "Srpskom Novom"? Moza se nesto i tad organizuje. Nikad se ne zna! Ja cu najverovatnije furati za Brcko, a mozda i necu! Uglavnom negde ce se slaviti! Zelim vam svima najbolji provod, kao i samom sebi, hehe! | |
|
baltazar Novi član
Broj poruka : 33 Starost : 35 Lokacija : Banja Luka Zanimanje : mucenik Medicinske skole Interesi - hobi : kosarka, gitara Član od : 24.12.2007
| Naslov: Re: Gdje slavite Novu godinu ? Sre Dec 26, 2007 2:14 am | |
| Ja sam sa prijateljima zakupio jedan kafic, pozvali nase drustvo... Kupicemo sebi sta pijemo, jedemo, itd... Oko ponoci stizu trubaci, kafic radi do 7h... ma u dvije reci : BICE LUDNICA.... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Gdje slavite Novu godinu ? | |
| |
|