zvrc Supermoderator
Broj poruka : 96 Član od : 30.11.2007
| Naslov: subota Ned Dec 16, 2007 1:13 am | |
| subota a mi na forumu ko ne pusi i ne pije stvarno nema sta traziti u gradu, nocu naravno ili nisam u pravu? | |
|
Psychon@ut Administrator
Broj poruka : 469 Starost : 35 Lokacija : Chinatown Zanimanje : student biologije Član od : 07.06.2007
| Naslov: Re: subota Ned Dec 16, 2007 1:28 am | |
| Dok je lijepo vrijeme može se izaći (noću) i prošetati gradom sa društvom a da se ne pije alkohol. Što se tiče pušenja mislim da ko inače ne puši, ne puši ni kad izlazi. A sve zavisi od društva u kome se nalaziš, ako nađeš par njih koji su kao ti onda nemaš problema . | |
|
zvrc Supermoderator
Broj poruka : 96 Član od : 30.11.2007
| Naslov: Re: subota Ned Dec 16, 2007 1:55 am | |
| pricala sam nedavno sa jednom djevojkom koja je zivjela u njemackoj, kaze da je tamo konzumiranje lakih droga u adolescentskom periodu maltene normalna stvar cak i roditelji su dosta tolerantni i smatraju to fazom kroz koju njihova djeca prolaze prije nego se osamostale, sto se tamo desava mnogo ranije nego kod nas, vec od 18-22 god. pa ipak mnogi od konzumenata vrlo brzo zapadaju u kojekakve probleme i krize koje pokusavaju rijesiti uz strucnu pomoc, sto nekad uspije a nekad se agonija produzi
Poslednji izmenio dana Ned Dec 16, 2007 2:21 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
Psychon@ut Administrator
Broj poruka : 469 Starost : 35 Lokacija : Chinatown Zanimanje : student biologije Član od : 07.06.2007
| Naslov: Re: subota Ned Dec 16, 2007 2:03 am | |
| Pa ne znam da li si upoznata, i ovde ima dosta omladine koja je barem probala ili redovno uzima "lake droge" poput marihuane. Baš sam imao neku raspravu na jednom drugom forumu. Cura je izjavila kako zna da je droga štetna pa čak i ova lakša ali da ne namjerava da se odvikava zato što joj pruža nevjerovatan osjećaj za koji ništa ne bi mijenjala ... sutra ću pronaći taj odgovor i te bisere | |
|
baltazar Novi član
Broj poruka : 33 Starost : 35 Lokacija : Banja Luka Zanimanje : mucenik Medicinske skole Interesi - hobi : kosarka, gitara Član od : 24.12.2007
| Naslov: Re: subota Sre Dec 26, 2007 2:29 am | |
| Ne znam sta bih vam rekao... Ja volim da izlazim, ali jos vise volim da ostanem subotom kod kuce, narucim sebi pizzu ili cevape, podignem 2-3 filma i uzivam, kada sam sam kod kuce, a posto ja toliko retko ostajem sam kod kuce (5 nas je u stanu : ja, brat, starci, baba...), tako da najcesce se desava da izlazim subotom... A sto se tice pusenja, moj najboji prijatelj je strogi nepusac i kad god izlazimo on ne pusi, malo se zacuga, ali ne pusi... Samo sam ga jednom vidio da pusi i to na ekskurziji jednu cigaru i kad se covek nije ugusio, posle mi ga bilo zao... Takodje znam moje prijateljice, i one isto tako izlaze sa nama, a sasvim normalno piju sok ili pivo, a ne puse i ne ubiju se od alkohola... Ja najvise volim da idem u Sokolski i Krunu, a obicno pocinjemo u svojoj stalnoj birtiji... | |
|