| Obavjestenost | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
zvrc Supermoderator
Broj poruka : 96 Član od : 30.11.2007
| Naslov: Obavjestenost Sre Dec 05, 2007 8:56 pm | |
| cini mi se da je posjecenost foruma nezadovoljavajuca pretpostavljam da se radi o neobavjestenosti mozda bismo mogli polijepiti plakate po ucionicama skole ili tako nesto? da li je savjet ucenika upoznat? ja sam sasvim slucajno "naletjela" na ovo | |
|
| |
Psychon@ut Administrator
Broj poruka : 469 Starost : 35 Lokacija : Chinatown Zanimanje : student biologije Član od : 07.06.2007
| Naslov: Re: Obavjestenost Sre Dec 05, 2007 9:04 pm | |
| Prvobitno sam namjeravao da obavjestim profesoricu informatike, u međuvremenu sam obavijestio neke učenike iz svog razreda i iz IV7(zubno - stomatološki smjer) i kao što vidiš niko nije zainteresovan da učestvuje u diskusijama, a ja sam izgubio početni entuzijazam. :)BTw, savjet učenika nije upoznat
Nije loš tvoj prijedlog, mogli bi se dogovoriti nešto. Koji si ti razred/smijer? | |
|
| |
zvrc Supermoderator
| Naslov: Re: Obavjestenost Sub Dec 08, 2007 5:08 pm | |
| treci razred, med. tehnicar vec sam pocela sa informisanjem ostalih niko nema pojma o cemu pricam | |
|
| |
Psychon@ut Administrator
Broj poruka : 469 Starost : 35 Lokacija : Chinatown Zanimanje : student biologije Član od : 07.06.2007
| Naslov: Re: Obavjestenost Sub Dec 08, 2007 7:14 pm | |
| Super što se neko pojavio, nadam se da ćeš privući nekoliko članova, a i ja ću se malo više potruditi. | |
|
| |
hejj_bl Doživotni Maršal
Broj poruka : 117 Starost : 35 Lokacija : Banja Luka, Republika Srpska, BiH, Evropa Član od : 09.06.2007
| Naslov: Re: Obavjestenost Pon Dec 10, 2007 6:48 pm | |
| Moracu ja to malo da poguram na savjetu ucenika... | |
|
| |
Psychon@ut Administrator
| Naslov: Re: Obavjestenost Pon Dec 10, 2007 9:46 pm | |
| 'Ajd malo poguraj predsjedniče, da vidimo te tvoje reforme . Onda možda dobijem inspiraciju za redizajn foruma . | |
|
| |
Psychon@ut Administrator
| Naslov: Re: Obavjestenost Čet Dec 13, 2007 10:53 pm | |
| E ovako, što se tiče obavještenosti, na ovome ćemo više poraditi ja i hejj_bl, i to u toku naredne sedmice, najvjerovatnije u vidu nekakvih letaka(postera) koje ću napraviti preko vikenda. A pošto je hejj_bl predsjednik razreda on će obavjestiti savjet učenika ili koga je već potrebno obavjestiti . | |
|
| |
zvrc Supermoderator
| Naslov: Re: Obavjestenost Čet Dec 13, 2007 11:52 pm | |
| odlicno ja nisam bas uticajna svi reaguju uglavnom sa: -AH, OPET ONA SA NEKIM NJENIM IDEJAMA! STA TO RECE, KAKAV FORUM? ZAR TO NIJE ONA SMARAJUCA POLITICKA EMISIJA KOJU GLEDAJU MOJI RODITELJI I ZBOG KOJE NE MOGU GLEDATI SVOJU OMILJENU SERIJU "LJUBAV I MRZNJA"...I OTKUD JOJ IDEJA DA BI SE MI TU TREBALI UKLJUCITI?! | |
|
| |
Psychon@ut Administrator
| Naslov: Re: Obavjestenost Pet Dec 14, 2007 12:00 am | |
| Otprilike očekivano, većina ne zna kako da se konektuje na internet a o registraciji na forum da ne pričam, a još da propuštaju omiljenu špansku seriju, ma neeeee . Mi ćemo pokušati još sa gore pomenutom metodom, nadam se da će odziv biti bolji i da ćemo dobiti nekoliko aktivnih članova. | |
|
| |
nerodjena sestra Novi član
Broj poruka : 16 Starost : 34 Član od : 14.12.2007
| Naslov: Re: Obavjestenost Sub Dec 15, 2007 12:01 am | |
| Hej pa ovo je ludo. Svašta bih pisala, teme su dobre. Pozdrav za početak. Sada ću malo čitati. | |
|
| |
Kleopatra Moderator
Broj poruka : 104 Član od : 10.09.2009
| Naslov: Re: Obavjestenost Pet Sep 18, 2009 6:11 pm | |
| opet odgovaram na ove davno zaboravljene teme ali moram......... ja sam tek prije par dana čula za forum i odmah sam se učlanila dakle većina učenika nema pojma o postojanju foruma(bar je tako u mom društvu).........potrudiću se da privučem koliko mogu novih članova........ | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Obavjestenost | |
| |
|
| |
| Obavjestenost | |
|