| Razmjena e-knjiga | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Psychon@ut Administrator
Broj poruka : 469 Starost : 35 Lokacija : Chinatown Zanimanje : student biologije Član od : 07.06.2007
| Naslov: Razmjena e-knjiga Pon Sep 24, 2007 9:57 pm | |
|
Poslednji put izmenio Psychon@ut dana Sre Okt 28, 2009 4:42 pm, izmenio ukupno 13 puta | |
|
| |
hejj_bl Doživotni Maršal
Broj poruka : 117 Starost : 35 Lokacija : Banja Luka, Republika Srpska, BiH, Evropa Član od : 09.06.2007
| Naslov: Re: Razmjena e-knjiga Sre Sep 26, 2007 8:21 pm | |
| Svaka čast Chaja Evo citam Stranca i prvih 20 strana mi se uopšte ne sviđa... Hvala na ovome | |
|
| |
Psychon@ut Administrator
Broj poruka : 469 Starost : 35 Lokacija : Chinatown Zanimanje : student biologije Član od : 07.06.2007
| Naslov: Re: Razmjena e-knjiga Pet Feb 01, 2008 3:50 am | |
| Lista je dopunjena ... sve knjige možete isto pogledati na http://knjige.4shared.com .Tamo isto tako VI možete prebaciti neku knjigu koja nije na listi . Update : 1.2.2008.godine | |
|
| |
Mihajlo Novi član
Broj poruka : 45 Starost : 34 Lokacija : Banja Luka Zanimanje : medicinski tehnicar Interesi - hobi : MGP Član od : 11.06.2007
| Naslov: Re: Razmjena e-knjiga Pet Feb 01, 2008 6:47 pm | |
| Ovo je super! Dva bambija za Chaju!!! | |
|
| |
heart_in_arrest Supermoderator
Broj poruka : 40 Starost : 34 Lokacija : Where you least expect me:) Interesi - hobi : Kosarka...hip-hop... Član od : 05.09.2008
| |
| |
Psychon@ut Administrator
| Naslov: Re: Razmjena e-knjiga Sub Sep 06, 2008 8:38 pm | |
| Nisam uspio naći, ali sam stavio šta jesam ... | |
|
| |
Broj poruka : 40 Starost : 34 Lokacija : Where you least expect me:) Interesi - hobi : Kosarka...hip-hop... Član od : 05.09.2008
| Naslov: Re: Razmjena e-knjiga Sub Sep 06, 2008 9:52 pm | |
| E hvala ti na trudu..a imam i ovdje par dobrih kojim cu se posluziti | |
|
| |
| Naslov: Re: Razmjena e-knjiga Sre Feb 04, 2009 2:21 am | |
| E Dubravko...sorry sto ti smetam...znam da 100% nemas puno vremena zbog fax-a i to ...ali probaj mi molim te naci knjigu 3 metra iznad neba od federika moce...orginalni naziv je tre metri sopra il cielo...a na engleskom je three steps over heaven...pa ako bi mogao da to nadjes...ja bih ti bila veoma zahvalna:))) i pozzz... u svakom slucaju hvala puno:))) | |
|
| |
Psychon@ut Administrator
| Naslov: Re: Razmjena e-knjiga Sre Feb 04, 2009 5:23 pm | |
| Hej ne zezaj pa nemam ja 100 supermoderatora Nasao sam samo italijansku verziju : Federico_Moccia- Tre_metri_sopra_il_cieloAli nisam odustao potrazicu jos, ne brini , je li moze engleska verzija ako nadjem ? | |
|
| |
| Naslov: Re: Razmjena e-knjiga Sre Feb 04, 2009 7:01 pm | |
| eee pa i to sto kazes:))) joj super, ali bilo bi lijepo kad bi nasao englesku verziju...tu znam procitati:)))... hvala ti puno i za ovo...srce si...ljubim te puno:)) BTW kako na faxu???... | |
|
| |
Psychon@ut Administrator
| Naslov: Re: Razmjena e-knjiga Uto Feb 10, 2009 6:50 pm | |
| Damn ... ne mogu nikako naći englesku a ni srpsku verziju, samo na amazonu , a srpska verzija ima na sajtovima za kupovanje. Izgleda da ti je jedini način da pročitaš knjigu da provjeriš u knjižari . Na faxu je užas, a što je još gore to je samo djelić užasa koji me tek čeka haha | |
|
| |
| Naslov: Re: Razmjena e-knjiga Uto Feb 10, 2009 9:34 pm | |
| ma fazon je sto je nema...nije bilo ni na sajmu knjiga:S...nista...HVALA ti puno i na italijanskoj verziji:)...bas si srce:))) Sta da ti kazem...sigurno postoji razlog zasto si to odabraao...tako da se drzis njega i ne pustas:)))...Na moju srecu necu znati kako ti je:)...ali imam i ja djelic tog uzasa...dobila sam pitanja za maturu juce:S...sve se tjesim da si gore budale od mene polozile ...ali koliko mi je to od pomoci:S... nego...imas li ti praksu na paprikovcu vec???... | |
|
| |
Psychon@ut Administrator
| Naslov: Re: Razmjena e-knjiga Sre Feb 11, 2009 3:36 pm | |
| Maturski je manje više formalnost, niko se ne obara koliko ja znam, ali ako želiš 5 moraš se malo potruditi, pogotovo ako si za izborni predmet uzela hemiju. Btw ne znam ni da li je vama isto kao i prošle godine? Praksa(interno-hirurgija),srpski-pismeni rad i izborni predmet-zdravstvena njega?
Da bili smo na paprikovcu na praksi-možda si viđala studente na endokrinologiji, ja sam doduše samo u septembru kratko bio a ostale grupe tokom cijelog semestra. Inače sam bio na hirurgiji, odjel za plastičnu i rekonstruktivnu(prvi sprat na "desnoj strani"). U drugom semestru imamo prvu pomoć pa nećemo biti po klinikama. | |
|
| |
| Naslov: Re: Razmjena e-knjiga Čet Feb 12, 2009 12:47 am | |
| Auf...sto ti znas utjesiti covjeka:)...mi imamo pismeni iz srpskog...i praksa i izborno akuserstvo...tako da izgleda da je nama malo lakse...doduse ne znam kako je sad opstim smjerovima...
Ma vidjala sam neke studente, ali nisam znala koja su godina:S...auf...auf...pa lijepo...mogu misliti kako si se tamo proveo:)))...to mi se cini kao zanimljiv dio medicine:)... i da sumiramo...znaci necemo se vidjeti na paprikovcu:(...sramota!!! | |
|
| |
Psychon@ut Administrator
| Naslov: Re: Razmjena e-knjiga Pon Feb 16, 2009 2:31 pm | |
| Ma smijesno, nismo mi ništa posebno radili u vezi sa tom klinikom, gluposti, mjerimo težinu, visinu i pritisak. A teorija - prekopirana zdravstvena njega iz prvog medicinske . Da, nećemo se vidjeti na paprikovcu nažalost ... :/ | |
|
| |
| Naslov: Re: Razmjena e-knjiga Pon Feb 16, 2009 9:59 pm | |
| Pa dobro bar ti je lako...boli te briga....samo ponovis sve i milina... pa nista druze...vidimo se ovako negdje...kad mi dodjes na maturu hahahahaha.... pozzz:))) | |
|
| |
Psychon@ut Administrator
| Naslov: Re: Razmjena e-knjiga Pon Feb 16, 2009 10:25 pm | |
| Hej na maturu obavezno dolazim, sve sa cvijecem | |
|
| |
deJAna Novi član
Broj poruka : 47 Starost : 52 Lokacija : Banja Luka Zanimanje : prof. Interesi - hobi : svašta Član od : 15.03.2009
| Naslov: Re: Razmjena e-knjiga Sub Maj 23, 2009 12:59 am | |
| Antologija srpske knjizevnosti http://www.antologijasrpskeknjizevnosti.rs/Kapitalna djela srpske knjizevnosti su obuhvacena i mozete ih mirno (free) downloadovati. Preporucujem da prvo procitate uputstvo za koristenje. ( Vazno je da su knjige u docx formatu, dAkle-prilagodjene windowsu 2007, medjutim-to nije problem, samo treba da instalirate dodatni (besplatni) software ukoliko imate windows 2003, a i to mozete da uradite preko linka sa stranice na koju Vas vodi donji link.) http://www.antologijasrpskeknjizevnosti.rs/ASK_SR_Uputstvo.aspx | |
|
| |
deJAna Novi član
Broj poruka : 47 Starost : 52 Lokacija : Banja Luka Zanimanje : prof. Interesi - hobi : svašta Član od : 15.03.2009
| Naslov: Re: Razmjena e-knjiga Čet Jul 09, 2009 2:09 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Razmjena e-knjiga | |
| |
|
| |
| Razmjena e-knjiga | |
|